Внучцi Софii

Мария Верховинина
Софійко, ти ще трішечки мала,
Крихітка моя ясна і дорога!
Сонечко для тебе рано всходить,
Радість свята кожному приносить.

Ти на тата дуже внучко схожа,
Така ж вродлива і білява кожа.
Дуже, дуже я тебе кохаю,
Та і інших слів навіть не знаю!

Успіхів тобі, щасливу долю,
Хліба на столі і ниву в полі,
Джерело любові і кохання,
А у школі: повен кошик знання!


2018  рік