Бродовськiй Ларисi Федорiвнi

Мария Верховинина
Ти славна, Лариса, донька,
Тож в селі не дивина,
Що твоя матусенька
До глибокої старості щасливо дожила.

Тебе мати виховала гарно,
Ти росла як квітка в парку.
Твої очі світять добротою,
Завжди ти чесна була зі мною.

Ви ростили діток двоє,
Вони поруч із тобою.
Віталі білі крила ти подарувала,
З донькою також проблем не знала.

Хай сонечко світить ясно
В житті все буде прекрасно,
Будь здорова, щастя я тобі бажаю,
Та з днем Янгола, Лариса, поздоровляю!