Дорогому зятю Сергiю

Мария Верховинина
Я відношусь до тебе,
Як до рідного сина.
Бо я -  теща-мати
Що у тебе єдина.
Хай плинуть наші літа,
Та родина у нас одна,
Ти опора для нас міцна,
Ти, шановна для нас людина.
Найдорожче у світі – сім’я,
З нею поряд щастя іде,
Вдача, спокій, любов твоя,
Поряд з жінкою  Ірочкой жде.
Там сини твої, як два крила,
Вони захист та щастя твоє.
А красуня, донечка Ліза,
Твоя ніжність, і настрій,- усе.
Хай міцніє кохання с сім’ї,
Стануть лагідні всі ваші дні.
В серці повагу до тебе тримаємо,
З днем народження ! Поздоровляємо!