Роберт Геррик. H-1048 Воля работает, согласие лечи

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-1048) Воля работает, согласие лечит

Не унывай! – здоров наполовину,
Кто хочет избежать своей кончины.


Robert Herrick
1048. The will makes the work, or consent makes the Cure

No grief is grown so desperate, but the ill
Is halfe way cured, if the party will.