Прошу прощення

Владимир Владимирович Суховеев
В Неділю прощення прошу:
Гріхи, що були, відпустити.
В душі ж образ я – не ношу,
Тому прошу й мене простити!

Прошу пробачення у тих,
Кого образив випадково,
Кому віддячити не встиг
За доброту душі і слова…

Прошу за всіх у вівтаря
У Господа  благословення.
Хай завтра ранішня зоря
Дає духовне одкровення

Та захищає від недуг
Нас перед лихом щогодини…
З повагою, Ваш вірний друг
Й добродій вашої родини!