I am a mighty deity. From S. Babetta

Елизавета Судьина
I love you, twisted, broken,
Your mind is off the charts.
And will God help him? Monster!
Get lost! And God gets out.

I am a mighty deity.
My business's all in love.
I will become cloud, lightning,
Downpour boldly, hard.

I'll germinate and raise him,
His essence's brilliant,
By prickly winter freeeze him
fractural and sacral ...

So-ok. The deity played out.
See, she wants to command,
Perfect is now her flatus.
You think stupidity's power!

No, with love, as a cloud,
I'll cover. Penetrate
All, and the dish first gnarled
Will get a juicy taste.

***
Люблю изломанного искарёженного,
Умственность зашкаливает.
Чудовище! Бог поможет ему?
Динах! Бог отваливает.

Я - божество могучее.
Любовью берусь за дело.
Я стану молнией, тучею,
Ливнем, льющимся смело.

И проращу, и выращу
Суть его гениальную.
Зимним колючим выморожу
Изломанность сакральную...

Та-ак. Божество распоясалось.
Построить, вишь, решило
Идеальный высер.
Думаешь, дурость - сила!

Нет, любовью, как облаком,
Накрою. Проникнет всюду,
И блюдо искарёженное
Станет сочным блюдом.