Пречиста

Тамила Соло
За чистим до пречистої прийшов 
Бо марив чистотою,  щоб її зганьбити .
Паскуда, що не вміє полюбити ,
Брехала про свою мені любов

А я,  глуха й сліпа,  не бачила ганьби
Не чула,  що не шепіт,  а зміїне то  шипіння
Твоє гниле  велике блювотиння
ПризвЕло вільну до положення раби .

Нехай би так воно й було , аби лиш я одна ,
Аби лиш ти один втворив таке мужське паскудство
Але ж не тільки на тобі страшна вина
Мільйонами таких гидують Бог і людство.