До Тебе молимося

Людмила Дзвонок
Дощить в душі вже котрий, котрий день,
Дощить за церкву, що кутка не має,
Вже котрий рік ми свій будинок ждем,
Та заощаджень нам не вистачає.

Допомагали різним ми церквам
І відкривали нові буд/ молитви,
Бо ж нові церкви серцю – то бальзам,
За нові душі слізоньки пролиті!..

Та хочеться будинок і собі -
Своїй рідненькій церкві, де родились,
Де вчилися любити, вести бій
Із ворогом всіх душ, де всі молились!

О Боже наш, ти нас благослови,
Дай владі церкви мудрість на збирання,
Помазання Ти  всім нам обнови,
Прийми, як гріх побачив, покаяння!

Благословення біль нам не несе,
Все на землі для Тебе - твердо знаєм.
Візьми тягар наш на Своє плече,
До Тебе молимося, плачем і благаєм!
                24.03.2021.