Ти i я

Виктория Рачук
В тобі багато запитань,
в мені багато заперечень,
на двох чимало сподівань
і кожна з нас на щось приречена.

Твій світ - естетика, краса,
а мій - практичність і наука.
Ти з тих, хто творить чудеса,
а я - ловлю руками звуки.

Ти - це енергія землі,
я - невловимий подих вітру.
І пощастило ж так мені
тебе зустріти серед всього світу.

Заграли струни у моїй душі,
і ехом віддаються дзвінко
думки про тебе в голові,
і в грудях вилітає стрімко.

І вже у снах моїх лиш ти,
і всесвіт мій одного хоче:
з тобою завжди поруч йти
щораз закохуючись в твої очі...