Коли порядок в серцi

Людмила Дзвонок
"Фігня якась", а може милість Бога
Сьогодні, в березні, на вулицях у нас?
Кружляє сніг, лягає нам під ноги -
Для нас, напевно, він дороговказ!

Любов зникає! Що вже в тих стосунках
І в сім'ях, і між різними людьми...
Сердець холодність (нам би порятунку!)...
О, людоньки, якими стали ми?

Багато розвелося зла у світі,
Хто дасть нам те, у чому сенс життя?
Потрібно в серце Бога запросити,
Схилитися в молитві каяття!

Він є Життя, несе любов у серце,
А де любов, ненависть там зника,
Душа на щедріть знову відізветься,
Дасть порятунок Божая рука!

Коли порядок в серці - то й в природі,
Над Всесвітом у Бога всі права,
Коли любов панує у народі,
Тоді і плід  приносять нам жнива!
                25.03.2021.