Приходить осинь, проходить лито на укр. яз

Оля Чепурная
   Приходить осінь,
   Проходить літо,
   А моє серце
   Ще не зігріто.
   А моє серце
   В твоїм полоні.
   Візьми його,
   Візьми в долоні.
   Візьми його
   Хоч на хвилину,
   Мов немовля,
   Малу дитину,
   Цілуй  його
   І дай  напитись,
   Бо воно  хоче
   Ще так  любити... .