Будьмо гарнi!

Людмила Дзвонок
Вже з ранку сонечко на нашому подвір’ї,
І серце заспівало, гарно так…
Птахи дзьобами у своєму пір’ї –
Весна прийшла – це певний тепла знак!

Вичісуються, чепуряться птахи,
І людям би себе причепурить… -
Тоді б не чули ми оті всі ахи,
З красивою душею гарно жить!

Ми можемо красивий одяг мати,
Та головне, що всередині є,
Якщо добро, то будемо і жати -
Хороший плід хороше видає!

То будьмо гарні між собою, люди,
Нам треба відійти всім від гріхів –
Не бути крадіями, буть не в блуді…
Не буде тоді страхів і плачів!
                27.03.2021