Until the last breath

Станислав Слободенюк
You left a print on your chest,
I can't be saved anymore,
I'm infected with a virus
Into slavery I am enslaved.
I'm like the Hulk or the wolf,
Behind me is the void, an invisible regiment,
I'm annoyed, and still in love
Twoym's behavior is deceptive.
You are my dream, you are my poison,
You kill what your eyes are full of,
You're the vaccine for pain
My lost morality,
You're the one dose for the whole world
All like vultures joined in the feast,
I fight you off and the last of my strength,
I remember in your soul I was always sweet
I remember everything to the last breath!
As long as I have a piece of crumbs in me.!


     До последнего вздоха

Ты оставила отпечаток на груди,
Меня уже больше не спасти,
Я вирусом заражён
В рабство я порабощен.
Я как Халк или волк,
За мной пустота, невидимый полк,
Я раздражен, и все так же влюблен
Поведением твойм оскарблен.
Ты мой сон, ты мой яд,
Ты убеваешь, чего стойт твой взгляд,
Ты вакцина от боли
Моей потерянной морали,
Ты доза одна на весь мир
Все как коршуны слителись на пир,
Я отбиваю тебя и испоследних сил,
Я помню в твоей душе я всегда был мил
Я помню все до последнего вздоха!
Пока во мне есть частица кроха.!