Сила весни

Тарас Тимошенко
Квітень стукає в віконце,
Та співають нам струмки,
І стає теплішим сонце;
Веселішають думки.

Тінь зими миттєво щезла,
То й з душі нехай вже йде,
Щоб і в серці крига скресла;
Не було її ніде.

Тарас Тимошенко
30.03.2021