Нема у весни обмежень

Оксана Вершинина 2
Нема у весни обмежень
Немає червоних зон
Хоча й вона обережно
Перетинає кордон

Вона ще у теплій шапці
Характером нестійка
Бавиться снігом уранці -
Березнева романтика)

Та квітень вже дихає небом
Хмари колише рясні
Уже відчувають дерева
Кроки його й голоси

Весна на планеті вічна
Обмежень для неї нема
І знов відступає звично
Минулим стає зима

І знову дзвенить, співає
На всі голоси весна
Голубить та надихає
Жити щасливо й сповна!