Радiти треба

Людмила Дзвонок
Радіти треба – велить нам Господь*,
Бо це життя для тіла і душі,
То зранку і кажу: - Собі не шкодь,
Бо ж душенька і тіло не чужі!

Радіти чому ж? - Що я не лежу,
Що встала вже і сонечко в вікні,
І на плечах не маю вантажу,
Що оченьки іскряться, не сумні!

Сама себе щасливою роблю,
То ж слухаю свого Поводиря,
Він Кормчим став моєму «кораблю»,
У темряві Він Сонечко, Зоря!

А ще чому радіти? – Є сини,
Невісточки, онучечки мої,
Любов моя – не має всім ціни
Для мене, душки невгамовної!
               30.03.2021.
*" Радійте в Господі завсіди, і 
знову кажу: радійте!" -
       Библия, До Филип'ян 4:4.