А люди розкидаються людьми

Виктория Рачук
А люди розкидаються людьми.

такі реалії життя,
така наша проста буденність.

А потім всі рятуються від самоти:
шукають почуття,
і так затято молять долю про взаємність.

І раптом знову він цікавий,
вона приємна і така смішна,

і було ж класно.

Але ти прогавив.
десь щось надумав і довів поспішно до кінця.

Відносини - це двостороння згода,
не варто думати, що ти один.
Бо потім все виходить боком,

і люди розкидаються людьми.