Кв тник

Сергей Сырчин
Даша робить моделі - живе в Москві:

-Я моделізмом захоплююся і техніку я роблю, спасибі, що мене ви смотріте- я вас як і раніше люблю, КАМАЗи, ЗІЛи збираю, варю, паяю і чиню і в об'єктив з хитрощі поглядом на вас, передплатники дивлюся!


Оля любить поезію- вона з Гомеля, з Білорусії:

- Живу я в братській Білорусі і з дитинства я люблю вірші і в тиші рідного дому я їх читаю для душі


Юля Вечерський читає вірші і дає корисні поради:

- Я - журналістка з Білорусії, з великою сім'єю я живу, коли є у вас до мене питання? Я з радістю вам підкажу!

Ірина з Калінінграда:
- А я блондинка з Росії, я- столяр, роблю ремонт, стругати я, пилю і клею, хочете результат? Он-ось! Працею своїм я не гидую, пишаюся своїм я ремеслом, не дуже я вже багатослівна і не мелю я мовою.

Аліна любить готувати:
- Мене звуть Аліна Фуді- рецепт вам новий покажу і приготую я на кухні, і все детально розповім!

Настя Наконечна з Москви:
- Я за професією актриса і класику взагалі люблю, і Пушкіна і Маяковського я з захватом прочитаю!

Аліна Стецюк:
- А я живу на Україні, романси, класику співаю, на піаніно я граю, мистецтво в маси я несу.

Ксенія з Росії:
- Ін. мовами займаюся, англійська я викладаю і якщо важко вивчати вам-мову я з вами розберу.

Без оголення, без кривлянь вони лише нам добро несуть і прищеплюють нам прекрасне, помиями НЕ обіллють,

Спасибі, що ви існуєте, всесвітньої мережі пощастило і користувачам

Ви несете лише позитив адже, а не зло, що не дівчини- суцільне золото, слов'янський, російський наш квітник і навіть донечка вас смотріт- ви радості несете мить

У вас є сім'ї, є і діти, але не у всіх - ви такі милі! І ви не мчимо за кордон, мужья- всі ваші земляки, і що ні дівчина то просто як екзотична квітка, очима в об'єктиві сяєте, у кожної милий голосок!