Кветн к

Сергей Сырчин
Даша робіць мадэлі - жыве ў Маскве:

-Я мадэлізм захапляюся і тэхніку я майструю, дзякуй, што мяне вы смотрите- я вас па-ранейшаму люблю, КамАЗ, Зілы збіраю, вару, паяю і рамантую і ў аб'ектыў з хітрушчымі поглядам на вас, падпісанты гляджу!


Оля любіць поэзию- яна з Гомеля, з Беларусі:

- Жыву я ў брацкай Беларусі і з дзяцінства я люблю вершы і ў цішыні роднай хаты я іх чытаю для душы


Юля Вячэрскі чытае вершы і дае карысныя парады:

- Я - журналістка з Беларусі, з вялікай сям'ёй я жыву, калі ёсць у вас да мяне пытанні? Я з радасцю вам падкажу!

Ірына з Калінінградскай вобласці:
- А я бландынка з Расіі, я- столяр, раблю рамонт, габляваць я, пілую і клею, хочаце вынік? Он-вось! Вялікай цяжкасьцю я не грэбую, ганаруся сваім я рамяством, не занадта я ўжо шматслоўным і ня мелю я мовай.

Аліна любіць рыхтаваць:
- Мяне клічуць Аліна Фуди- рэцэпт вам новы пакажу і прыгатую я на кухні, і ўсё падрабязна распавяду!

Насця Наконечный з Масквы:
- Я па прафесіі актрыса і класіку наогул люблю, і Пушкіна і Маякоўскага я з зачараваннем прачытаю!

Аліна Стецюк:
- А я жыву на Украіне, рамансы, класіку спяваю, на піяніна я гуляю, мастацтва ў масы я нясу.

Ксенія з Расіі:
- Ян. мовамі займаюся, англійская я выкладаю і калі цяжка вывучаць вам- мову я з вамі разбяру.

Без агалёнкі, без крыўлянняў яны толькі нам дабро нясуць і прышчапляюць нам выдатнае, памыямі ня обольют,

Дзякуй, што вы існуеце, сусветнай сеткі пашанцавала і карыстальнікам

Вы несяце толькі пазітыў бо, а не зло, ня девушки- суцэльнае золата, славянскі, руская наш кветнік і нават дачушка вас смотрит- вы радасці несяце імгненне

У вас ёсць сем'і, ёсць і дзеці, але не ва ўсіх - вы так мілыя! І вы не імчыцеся за мяжу, мужья- ўсе вашы землякі, і што ні дзяўчына то проста як экзатычны кветка, вачыма ў аб'ектыве зьзяеце, у кожнай мілы галасок!