Ой, я файна молодиця

Валентина Косенко
Наварила я борщу,
Напекла пампушок.
А в четвер, після дощу
Наварю галушок.
Зі сметаною,з шкваркАми,
В полив'янім горщику.
Над городами й ланами
Іди, іди дощику.

Вiзьму вишиту  сорочку,
Клітчасту спіднИцю.
Ще й мережану торочку:
ФАйна молодиця!
Миленького я чекаю -
Казав - скоро прийде.
Боже! Як його кохаю!
Що ж то з цього вийде?

Вiн ярами, бур'янами -
В реп'яхах з'явився.
Вмолов борщ мій з пампушками.
Спати  завалився.
А я в  вишитій   сорочці
Ходжу біля нього...
От такі сучасні хлопці!
Хоч   сказав би  слово.

13. 11. 2009год