Вiтре, скажи!

Дмитрий Град
1 Вітре, тебе знають всі. Ти,гартуєш крила!
Ти,в первозданній красі, - неймовірна сила.
Приспів Вітер, скажи, чому болить
Моє серце дуже?!
Як же мені біль зупинить?
Дай пораду,друже!
2 вітре, завжди можеш ти пустувати вволю:
Ти можеш долі сплести!
І зруйнувати долі !
Приспів Вітер, скажи чому болить
Моє серце дуже!
Як же мені біль зупинить?!
Дай пораду,друже!

3 Вітре,про всіх дбаєш ти! Вірю, що нам  вдасться! 
Втрачену долю знайти і заблукале щастя!
Приспів Вітер, скажи чому болить
Моє серце дуже!
Як же мені біль зупинить?!
Дай пораду,друже!