Роберт Геррик. H-848 О деве II

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-848) О деве (II)

В долгий путь ушла она,
Но вернуться к нам должна,
Обещаниям верна.
Встречи ждём день изо дня,
В урне прах её храня.


Robert Herrick
848. Upon a Maid

Gone she is a long, long way,
But she has decreed a day
Back to come, and make no stay:
So we keep, till her return,
Here, her ashes, or her urn.