Роберт Геррик. N-186 Ещё раз о Боге

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-186) Ещё раз о Боге

Мы говорим, что Бог покинул нас,
И пред другими явлен Он сейчас,
Но судим о местах тех пребываний
Лишь только по следам Его деяний.


Robert Herrick
186. ANOTHER OF GOD

God's said to leave this place, and for to come
Nearer to that place than to other some,
Of local motion, in no least respect,
But only by impression of effect.