Тайна веков

Ангелина Соломко
Днесь велию тайну Предвечна Совета
Посланник небес Гавриил приоткрыл,
И Деву Пречистую из Назарета
Главою спасения мира явил.
Земля вся воспряла от сна в ликованьи,
И  птицы возносят свой  глас  к небесам
Отверзлось нам небо святым послушаньем,
Се ныне грядёт избавление нам!
               7.04.08