Твой ротик

Андрей Яременко Львов
                Наталі

Твій вульгарний,гарний ротик,
він мене ніби запрошує щоразу,
коли згадує повію чи сволоту
або нецензурно ще якусь заразу.
Наче натякаєш мені ти,
що твій ротик зовсім не святий.

Губки,що брудні слова говорять,
а на пару з ними й язичок,
слід карати невблаганно і суворо,
неповадно іншим було щоб.

Частка не може заникатись частково,
може й абсолютно-цілковито
і всі дамочки у княжім місті Львові
матюкатимуться елегантно й соковито.

Що від покарання все залежать-аксіома
і докласти треба всіх зусиль,
щоб не чув від тебе лайки хоча б
                вдома
твій Іван,Петро або Василь.