А ти танцюй

Оксана Вершинина 2
А ти танцюй так, ніби ти дитя,
До запаморочення, до забуття,
Дитя Космосу, Африки та Землі,
Танцюй, вдихаючи ритми земні...

Танцюй, ніби ти хвиля ріки,
Наче краплі стікають, відчуй, із руки,
Розплескуй води свої, їх вдосталь в тобі,
І водоспадом зі скелі лети!

Танцюй, це легкість дає тобі,
Танцюй-танцюй, не тримай в собі...
Ноги в землю довірливо відпусти,
Вона тримає, опору цю віднайди.

А ти просто танцюй, чуєш, танцюй,
Очі заплющ, танцюй-релаксуй,
В тобі є все - вода, повітря, вогонь,
Просто повір в це й собі дозволь...