Роберт Геррик. N-22 Двойственность Бога

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-22) Двойственность Бога

Нам за грехи Господне наказанье,
Мы знаем, есть лишь Божие деянье;
А суть Его является тотчас,
Когда, бичуя, Бог спасает нас.


Robert Herrick
22. God has a twofold part
 
God when for sin He makes His Children smart,
His own He acts not, but anothers part:
But when by stripes He saves them, then 'tis known,
He comes to play the part that is His own.