Життя i захист

Людмила Дзвонок
Життя іде, воно у мене дивне,
Бо ж не одненька у житті своїм…
Признаюся, буває імпульсивне –
Цей «імпульс» є в характері моїм!

Така я вже – то плачу, то сміюся,
Частіше плачу з радощів своїх.
Буває, що з собою я борюся,
О, стільки в голові думок моїх!..

За все, що маю, шлю подяку Богу,
У цьому світі Він мене знайшов,
Пручалася, йти не хотіла в ногу,
Він посилав мені Свою любов!

Все, що я бачу – це Його творіння,
О, скільки в нього вкладено душі,
Його душі!.. Подяка за спасіння,
Подяка за цей дар – творить вірші,

Подяка за всю тягу до любові,
За все те краще, що бува в житті,
За Божу відповідь у Слові і розмові,
За те, що Син зробив на тім Хресті!..

Говорять: «Тяжко!..»  Так, буває тяжко,
Та є надія, вірою живу,
Я ж маю крила і лечу, як пташка…
Бо з Господом завжди я на плаву!

Ідіть до Бога, людоньки, почуйте
Той тихий шепіт, що із серця йде,
Своє життя із Богом ви будуйте,
Бо Він життя і захист для людей!
                16.04.2021.