не збулось

Ангелина Соломко
я хотіла кохати, щоб заздрили зорі,
щоб всміхалися щастям оті сонцезори,
покружляло кохання, мов над лугом лелека,
та й помчало за море, в краї десь далекі.

...вже покров для землі виткав день на тканині,
вже зів 'яли у травах дозрілі перлини,
срібний дощ зілував пожовтілі листочки,
жовтень нам написав різних доль замальовки...
                18.10.12