Кизил

Елена Покровка 2
Мені посміхнулося сонечко,
І дотиком ніжним зігріло.
А ти подивився в віконечко,
Сказав, що кизил тобі снився...

А потім мене пригостив,
Та де ж ти його міг дістати?
Ледь чутно прошепотів,
Ти будеш мене цілувати?

....