М сцевий парк

Тарас Тимошенко
Парк місцевий. Все знайоме:
Кожне дерево та птах,
Кожна гілочка. Я вдома.
Синє небо – то мій дах.

Місто навкруги вирує.
Тут своє життя та час;
І природи дух панує...
Парк чекає завжди нас.

Тарас Тимошенко
19.04.2021