А день сьогоднi...

Людмила Дзвонок
А день сьогодні, сказано,  штормовий,
То я до Тебе,  Боже, треба захист,
Щоб день не став страшним нам,  винятковим,
Щоб відійшли страшні його ознаки:

Щоб граду не було, морозу, зливи,
І вітер би не мав своєї сили -
Щоб він не ніс руйнівні нам пориви...
- О, Господи, дай те, про що просила!

Ти, Боже, Володар над всім, що в світі,
І можеш непогоді приказати,
Щоб не були ми горем оповиті,
Дай те, що "посадили", нам не жати!

Прости усі гріхи, що люди мають,
Бо виросли не в Слові Твоїм Божім,
Та і тепер не всі його сприймають,
І захиститись в лихо не спроможні,

То я й прошу молитвою цією
Поставити над нами огорожу:
- Прикрий усіх рукою Ти Своєю,
Негоду відвели від нас, Ти можеш!

...Схиляюсь низько, ставши на коліна,
І дякую Отця від всього серця
(Находжусь в праведності  Спаса, Його Сина),
І вірю - Отче  серце відізветься!
                20.04.2021.