Нiчна розмова

Людмила Дзвонок
А спати не хочеться, зовсім не хочеться,
Отче, посиджу з Тобою.
Нічка глибока, давненько вже котиться...
Хочу я стати рікою*!

Рікою цілющою і повноводною,
Тою, що ти наповняєш,
Лилася щоб вільно, була благородною...
Отче, як Ти зігріваєш!

Побачення дай із людьми - я ж для цього
Тобою весь час наповняюся,
Щоб змити з людей того духа гнилого -
Я вчуся у Тебе, стараюся!

Ти мудрість даєш, хто до Тебе приходить,
І плідною зробиш мене-
З Тобою плід буде, з Тобою всі роди,
Безплідність мене обмине!
               26.04.2021.
*"Хто вірує в Мене, як каже Писання,
то ріки живої води потечуть із утроби його.
Це ж сказав Він про Духа, що мали прийняти
Його, хто ввірував у Нього" -
      Біблія, Від Івана 7:38-39.
© Библия Онлайн, 2003-2021.