Пасхальное Ассорти-8 - 10шт. , укр

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Пасхальное Ассорти"

ПАСХАЛЬНОЕ  АССОРТИ – 8 \ 10шт., укр.

«ВЕЛИКОДНЄ  АСОРТІ» – 8 \ 10шт., укр.

1*
Прекрасний, чарівний, священний
Політ у сині Небеса!!!
Туди, де Дух – ясний та чистий,
Де Щастям світиться сльоза...

Туди, де Світло Великоднє
Мрійливо Зіркою яскрить...
Співають дзвони кришталево...
Де дивовижна кожна мить!!!

2*
Розливає День Пасхальний
Полум’я Чудес Астральних...
Світ співаючо-квітучий
Світлом хоче напоїти!!!

І слова «Христос Воскресе!»
Він вставляє в кожну пісню!!!
В погляд... В посмішку... В зітхання...
В сонця промені... І в квіти...

3*
День весняний – теплий, ясний –
Під веселий дзвін пасхальний
Із захопленням дитячим
В’є мереживо надій...

Поселяється в сердечках
Світлом Сонця! Добротою!!!
І священною Любов'ю...
Радістю щасливих мрій!!!

4*
Світ чудеса земні творити
У День Пасхальний поспішає...
Весни цвітіння Великоднє
Оспівує в святих піснях...

Торкається привітно клавіш
Всіх почуттів – високих, світлих...
«Христос Воскресе!» сповіщає...
Любов’ю світиться в очах!!!

5*
Весь Світ наповнюється кришталевим дзвоном...
«Христос Воскрес!!!» – співають дзвоники Весни...
Серця закоханих звучать знов унісоном,
Складають кращі життєрадісні пісні!!!

Струмує Світло Мрії Музикою Щастя...
Бутони соком наливаються чудес...
Почуй і ти той дзвін!!! Душевний... І прекрасний...
Відчуй знов Радості святої ніжний сплеск!!!

6*
День весняний потопає
В дзвоні радісному Пасхи...
У сліпучому світінні
Дзвонів ніжно-золотих...

І в серця Любов вливає
Чарами святої казки...
Віру, Доброту, Надію
Живить Мудрістю Богів!!!

7*
Під Великодній дзвін дзвіночків
Весь Світ весняний розквітає...
Блищить веселкою яскраво
В росі на квітах чарівних...

Серця знов крила розправляють...
І променистий блиск галявин 
Натхненно прагнуть увібрати...
Та влить його в Любов Весни!!!

8*
Ясний ранок знов рум’янить
Куполи золотоглаві...
Храм Душі створити хоче
Сяйвом слізних молитов...

Фарбами чудес пасхальних
Прикрашає різнотрав'я ...
А в бутончики духмяні
Щедро ллє Весни Любов!!!

9*
Піднебесся Великоднє
Світ яскрінням прикрашає...
Злато променів вливає
В красоту ранкових мрій...

Іскри-відблиски від сходу
В таїнство чудес вплітає!!!
І «Христос Воскрес!» радіє!!!
І дарує День Святий!!!

10*
Куполами золотими
День травневий гарно сяє...
Дзвінко й радісно сміється
Трелями струмків Весни...

Звуки лір, як пісню вітру,
Ароматно розсипає...
Радості святою миттю
Пасхи жалує вогні!!!