Люди-трамваи

Теодор Минских
Люди-трамваї кажуть:
Не телефонуй нам
Люди-трамваї кажуть:
У нас дома стоїть автовідповідач
Люди-трамваї кажуть:
Ми думали в нього машина
А також до того ж при цьому чу-чули
Що в нього краб

Я вимагаю вимагати справедливості
Я повеліваю повелівати гідністю
Я прошу прохати дати мудрості
Я знаю чого ты не знаєш навіть якщо і не знаєш що знаєш

Гола голова
Та ноги в руках
Сижу на валізі
Бо нічого не влізе
Зір напоготові
Машина Мерседес
А якщо не успію
Є ще й майонез

Я вимагаю вимагати справедливості
Я повеліваю повелівати гідністю
Я прошу прохати дати мудрості
Я знаю чого ты не знаєш навіть якщо не не знаєш

(c) m1le1ko