I AM!

Василий Рыбников
Today I"m fifty ears old,
My heart and soul are hot,
not cold!
I m running, climbing like a ram..
You question - "Happy?"
Yes! I am!

Хоть и баран, но не шашлык!
Копытца в гору - Тыг-дыг-дык!