Сонячна мрiя

Виктория 75
­Зграї думок! Не зібрати докупи!
Лиш допоможуть змішати коктейль
в склянці, яка переповнена люттю!
Із почуттів, що вирують до стель!

Рішення треба  прийняти наразі.
Не загальмує вагання процес.
Поштовх здійснився, це виклик образі.
Щоб захистити ім'я своє й честь.

Згадка нашіптує знов про подію!
Зранила душу, отруту влила!
Серед дощів тільки сонячна мрія!
Серце зігріє, без фальші та зла.

29.04.- 07.05.2021    
© Copyright: Виктория 75, 2021
Свидетельство о публикации №121050706561