L

Поспишайко
Крізь дощ по склу

(Не сплю, чи сплю)

Дивлюсь в імлу

У хлющ жалю

Минулих днів,

Твоє чоло, 

Твій ніжний спів,

Руки тепло

Солодкі сльози

Щастя сни

Докору грози

І вини

Світанку птах

Століття мить

В твоїх очах

Зоря тремтить.

Ховає ранок 

З тих світів

Де разом цілих

Сім життів

Ми, крім одного -

Цього земного.