К ногам любви

Вера Ена-Сысоева
Яка блакитна  - неба синь.
Шепоче з вітром лист діброви.
А я думки свїх надій,
Кладу до ніг моїй любові.

Вона вродлива, слів нема,-
Щоб розповісти про тії очі.
Як погляд її -  обійма,
Серденько вічно жити хоче.

Моя красунє -  чарівна,
Квітне в душі моїй кохання.
Та чи коха мене вона?
Отримать де тії зізнання?

У  чарівному  цім  гаю,-
В години місячного сяйва?
Кохану   обійму   свою,
Щоб розпізнать її бажання.