Так було завжди...

Любовь Лаутар
А кохання краси неземної
Шле вітання в солодкому сні.
Переплелися зоряні долі
В сяйві місяця навесні.
І стрімким був прекрасний політ
З ясним сонцем веселка заграла.
Так було сотні, тисячі літ,
Коли доля Любов зустрічала...