Роберт Геррик. H-748 Спор

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-748) Спор

Кто в споре сдержан и разумен, тем
На пользу он иль не во вред совсем.


Robert Herrick
748. Contention

Discreet and prudent we that Discord call,
That either profits, or not hurts at all.