Май

Людмила Прилуцкая
Ходить травень луками
В грозовім серпанку,
Ніжно-жовті півники
Розцвіли до ранку,
І каштани в темряві
запалили свічі,
Принеси конвалії,
Подивись у вічі...

Зоряно і росяно
Тиша розлилася,
І кудись покосами
Мавка подалася...

Білі коні гривами
трави зачіпають...
Ходить травень луками
Чебреці збирає...

1998