Цитаты великих укров

Гордей Махнович
Всі українці багато пердять,
пердять коли дома, за компом сидять.
У церкві пердять, і пердять на роботі,
Хотілось спитати: - А може вже годі?

Навколо погляньте, занепад і бруд,
На троні сидить підлабузник, і шут.
Так можно країну свою пропердіти,
Клянути вас будуть онуки, і діти.