Найрiднiша мамi

Оксана Вершинина 2
А ти просто Будь!
Будь в цьому Світі.
Як Сонце і зорі у небі моїм.
Бо поки є ти, в душі ми ще діти,
І в твоєму серці то справжній наш дім.

А ти просто Будь
Буденно, щоденно.
Дзвони і питай, і я тобі теж.
І я засинаю спокійно, блаженно,
Я знаю, що ти в цьому Світі живеш.

Не можеш ти бути тут вічно, я знаю,
У нашому Світі лиш вічна весна.
Люблю і надію плекаю без краю,
Щоб довго здорова була й молода,
Моя найрідніша і сама свята...