День святого Миколая

Владимир Владимирович Суховеев
Брату  Миколі присвячую

Сьогодні – День святого Миколая
І на каштанах вже запалено «свічки»!
Тож, білим цвітом парк уже «палає»
І по-весняному наповнені річки…

Я знаю, брате, що на ювілеї
Емоцій буде – більше, за псалом,
В цей день ти маєш двічі привілеї,
Тому збираєш рідних – за столом!

Та сімдесят – це свято, а не вирок,
Й по філософськи далі йде життя:
Тож, у любові ти, мій брате, виріс,
Кохання ж має два крила буття…

Життя людини – це господня воля,
Яскраво жити – він не заважав,
І хай не раз ще посміхнеться доля,
Щоб все було, як ти собі бажав!

Сьогодні, в День святого Миколая,
Пташки завзято взялись за вокал…
Тож, хай життя – не тліє, а палає,
Й за це ми всі – піднімемо бокал!