Доньки Бандери - Берегинi

Юрий Сафроненко
Якщо описати Бандеровок, то тре отак.
Невеличкий екс... так шо помiдорами не кидатися! Нi. Краще кидатися! В бутлях! Адресу зара нашкарябаю...
http://stihi.ru/2021/05/23/748

В Україні є квітник, де пасуться зорі,
Любий вечора сінник, де струмки прозорі.
Розляглись край небокрай мудрії Карпати.
Де веселка в водограй лине спочивати.
В тім барвистому краю чарівні троянди
У смерековім гаю колисають Мандри.
Чарівніше не знайдеш Берегинь у світі!
То красунечки! Авжеж! В косах - роси в житі!
Як Бандера їх навчив - люблять Батьківщину,
Щоб квітник надалі цвів,  бороніть країну!
=GrafBorisfen=23.05.2021

Припинiть вже дiвочу красу
У вiйсковiї роби пихати!
Не вплiтайте в дiвочу косу
Кулеметногарматнi кантати.
Бо дiвочiї ноги - для рос,
А не для кирзакованих берцiв.
Розквiла квiтка геть не для сльоз,
Для краси лебединих озерцiв.
Хiба мати благала про це?
Коли доньку на свiт народила.
Це ж ганьба, щоб дiвоче лице
На гарматному фронтi служило.
Кулеметнiї стрiчки - не в коси!
Автомат - не дiвоче намисто!
Та солдатські гіркі папіроси
Не убранство дівочобарвисте!
Не міняйте дівчата красу
На окопи мужицького фронту!
Ваша доля плекати росу,
Та дiтей колисать не для понту.
=GrafBorisfen=04.08.2021
Ми - спільна та одна Родина!
Там де ми Є - там Україна!

...Дуже багато мужніх широкоплечих в 14.15.році ховались за довідки виїзджали за кордон а зброю брались слабіші і гинули...


не тикайте на бройлерів та планктон, які ховались під плінтуси! се не Українці! тому й ведецця оця винищувальна війна, щоб знищити Українців корені! Тому дівчаткам ТИМ ПАЧЕ не місце у окопах! Козак =GrafBorisfen=