В День Нарождення. Твiй. Чарiвний. -1 - 10шт, укр

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

«В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ... ТВІЙ... ЧАРІВНИЙ...»-1 \ 10од., укр.

1*
Зірка падає с небес... Золота...
Дню Народження посмішечку вручає...
В серце зірочку впусти... Хай вона
Мрії райдужні з реальністю вінчає!!!

І нехай усім добро серце ллє!!!
А душа твоя – співає! Нескінченно!!!
І за зіркою щасливою йде!!!
І знаходить світло радості щоденно!!!

2*
Всі мрії чином чарівним
Для тебе явою хай стануть!!!
Зірками Щастя хай засяють
У День Народження земний!!!

Сьогодні збутися їм дай!!!
У світлі променів казкових
Заблискати вогнем любові!!!
І у душі створити рай!!!

3*
Паличкою чарівною
Фея у цей день змахне –
Виконає всі бажання,
Світла радості плесне...

Тільки ти – допоможи їй!!!
Посмішкою... Сяйвом мрій...
Променистою любов'ю...
Добротою всіх подій...

4*
В море щастя ти купайся...
І на хвилях мрій гойдайся...
Будь щасливою в любові...
Вічно юної залишайся!!!

Радість доля хай дарує...
Щастям сонячним керує...
Почуття несе чудові...
Дні веселкою фарбує!!!

5*
Щастя! Радощів! Натхнення!!!
Успіхів в житті! Щоденно!!!
Мрій! Фантазій! Та ідей!!!
Чарівництва кожен день!!!

Радує хай кави чашка!!!
А душа парить, як пташка!!!
Ти сьогодні веселись
І, мов сонечко, яскрись!!!

6*
Нехай мільйони руж червоних
Дарують вихор мрій чудових...
Бажань приємно-чарівних...
Казок квітучої весни...

Віна налий... За світлу душу!!!
І за судьбу великодушну!!!
Обраницею долі стань!!!
І виконай букет бажань!!!

7*
Зірки, що ллють любов без краю,
Хай щастя в хмарах не ховають...
Їм в День Варення поможи
І з зірочок букет збери!!!

В очах нехай їх світло мріє!!!
А сонце в душу іскри бризне
Любові! Радості! Добра!!!
Вогонь сердечного тепла!!!

8*
Любов коханих та близьких
Хай повнить Мить Удачі!!!
А посмішки і ніжність їх –
Тобі дарують щастя!!!

Хай гріють душу їх тепло,
Їх щедрість та увага!!!
В сердечко ллють нехай добро,
А в день – бажану благість!!!

9*
Янгол крилами обійме...
Дух любов'ю ощасливить...
За удачу і за тебе
Келих Радості підніме!!!

Промінь сонця золотого
Щастя обів’є зіркове...
В світле свято День Варення
Спокій принесе медовий...

10*
День Народження твій – чарівний(!) –
Буде повний любові та щастя!!!
Слів приємних... Усмішок весни...
Побажань про здоров'я, удачу...

Світ влаштує тобі зорепад...
Море радості... І море світла...
І святкових вогнів маскарад...
І веселощі... І море квітів...