Я знов пишу тобi листа...

Карина Устинова
Я знов пишу тобі листа,
Але вже без надії.
Моя душа ще не пуста,
Але вже і без мрії.

Пишу, не дотримавшись "нашого" стилю.
Пишу забуваючи ставити коми.
Пишу вже зовсім чужій людині,
З якою я вже не знайома.

Пишу, та на думці у мене геть інше,
Пишу, посміхаючись дуже старанно.
Пишу, але в серці моєму затишшя.
Пишу, але... Закінчилось кохання.

(Старусєва Ярослава)
02.05.21