лови

Александр Ярошевский
І знову намагатись невловиме
вловити й зрозуміти що воно є
бо нема-нема-не-матеріальне
мов п'єса десь невтямлено звучить
музична ніби навіть щось знайоме
а от і ні і ось бо вже й розчути
немовби можна й те є тільки спроба
якось бо підступитися під образ
й що ним бодай мов тьмяний контур абрис
далека аналогія уявна
так але не уява щось що є
невидиме мов тиша після хору
що громом б'є!