Когда у брата юбилей

Василий Базилевич
Брат Віталій, з ювілеєм я вітаю
                від душі!
Довгих літ  життя бажаю
                у могутті і красі.
Як би тішились синами
і пишались не дарма
наші рідні Тато й Мама!
(Жаль:  на світі їх нема…)
Хай щастить тобі і Галі,
і усій твоїй сім’ї
життєві долати далі,
мрії звершити свої.
Що тут зробиш: нам свободу
обіцяли шахраї.
А насправді – з за кордоном
на своїй живем землі.
Хоч не можу я во очно
за твоїм сидіть столом,
наллємо по чарці точно:
тож...
          «выпьем и снова нальём!».
Ну, брате, - будьмо!
                01 06 2021.
Рисунок - из интернета